Ara

Okulumuz Değerler Eğitimi Kulüp öğrencileri ÇEDES Projesi Aralı-Ocak Ayı “Merhamet ve Yardımlaşma” konusu kapsamında Özel Eğitim Uygulama öğrencileriyle buluştu. Özel Eğitim Uygulama Okulu Öğretmenlerinden Beden Eğitimi Öğretmeni İlknur KARACA önderliğinde öğrenciler grup yapılarak bowling oynadılar. Tüm Öğrenciler kaynaşarak birlikte hoşça vakit geçirdiler.

Misafirperverliklerinden ötürü Özel Eğitim Uygulama Okulu öğretmenlerine ve çalışanlarına teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz Değerler Eğitimi Kulüp(ÇEDES) öğrencileri ile ÇEDES Projesi kapsamında İlçe Müftüsü Sayın Hayri CİHANGERİ ziyaret edildi. Öğrencilere merhamet, yardımlaşma ve paylaşma konularında bilgi veren Sayın Müftümüz öğrencilerimizle sohbet etti. Kitap ve dergi hediye etti. Öğrencilere paylaşmanın güzelliğini yaşattı.

Ara

07.12.2023 tarihinde okulumuzda Polatlı Emniyet Müdürlüğü-Trafik Şubesinden görevlendirilen polis memurları tarafınan 7. ve 8. sınıf öğrencilerimize yönelik "Trafik Eğitimi" verilmiştir.

Katkılarından dolayı Polatlı Emniyet Müdürlüğü'ne teşekkür ederiz...

Ara

Polatlı Diyanet Vakfından gelen görevliler okulumuzu ziyaret ederek   hayırseverler tarafından hazırlanmış olan hediyeleri anasınıfı ve 5. sınıf öğrencilerimize dağıttılar.

Öğrencilerimiz adına katkılarından dolayı emeği geçen herkese teşşekkür ederiz.

Ara

Polatlı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İmralı Kaloç ve Şube Müdürümüz Hüseyin Üstüntaş okulumuzu ziyaret edip,öğrencilerimizle sohbet ettiler.

Kas

Okulumuzun 2023-2024 eğitim öğretim yılında yürüttüğü 3.eTwinning projesi olan “Clean Enviroment, Clean World” adlı proje faaliyetlerine başladı.Romanya ortaklı projede öğrencilerimiz yeni arkadaşlar ediniyor. Okulumuz öğretmenlerinden Seher ERDOĞAN ve Özge YILMAZ’ın üyesi olduğu projede çevre temizliği, geri dönüşüm gibi konularda farkındalıl oluşturulmak amaçlanıyor. Dijital becerilerin ve yabancı dilin de geliştirilmesi hedefleniyor.

Ekm

Cumhuriyet'in kuruluşunun 100’üncü yıl dönümü kapsamında okulumuzda  kutlamalar saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı.Öğretmenlerimizin koordinesiyle öğrencilerimiz konuşmalar,korolar ,şiirlerler ve ödül töreniyle bayramın coşkusunu yaşadılar.

Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm