ANKARA / POLATLI - Esentepe Ortaokulu

DÜNDEN BUGÜNE BİZ (WE ARE FROM YESTERDAY TO TODAY)

Bir toplumun maddi ve manevi değerlerinin bütününe kültür denir. Milli kültür ise bir millete ait olan ve onu diğer milletlerden ayıran değerler, özellikler demektir. Bu projeyle amaçladığımız hedeflerden biri de milli kültürümüzü tanımak ve ona sahip çıkmaktır. Geçmişten günümüze kültürümüzü oluşturan müzik, edebiyat, bilim, mutfak, kıyafet, spor gibi alanları ve bu alanlarda tanınmış kişileri ele alarak hem atalarımıza saygı ve minnet duymak hem de benliğimizin yozlaşmasının önüne geçmek istiyoruz.

Okulumuzda 2021-2022 eğitim öğretim yıllarında yürütülen eTwinning projemiz başarıyla gerçekleştirildi.  Emeği geçen proje kurucumuz Seher ERDOĞAN ve yürütücülerimiz Elif LOKER BAYRAKTAR, Özge YILMAZ, Esra AÇIKALIN'a teşekkür ediyoruz. Kalite Etiketi Ödülüne layık görülen projemiz takdir topladı.

27-10-202227-10-2022

Yayın: 27.10.2022 - Güncelleme: 27.10.2022 14:11 - Görüntülenme: 116