DÜNDEN BUGÜNE BİZ (WE ARE FROM YESTERDAY TO TODAY) 2.Sene

Bir toplumun maddi ve manevi değerlerinin bütününe kültür denir. Milli kültür ise bir millete ait olan ve onu diğer milletlerden ayıran değerler, özellikler demektir. Bu projeyle amaçladığımız hedeflerden biri de milli kültürümüzü tanımak ve ona sahip çıkmaktır. Geçmişten günümüze kültürümüzü oluşturan müzik, edebiyat, bilim, mutfak, kıyafet, spor gibi alanları ve bu alanlarda tanınmış kişileri ele alarak hem atalarımıza saygı ve minnet duymak hem de benliğimizin yozlaşmasının önüne geçmek istiyoruz.

Okulumuz öğretmenlerinden Seher ERDOĞAN'ın kuruculuğunu yaptığı DÜNDEN BUGÜNE BİZ (WE ARE FROM YESTERDAY TO TODAY) 2.Sene isimli eTwinning projesi 20 öğrencimizle 2022-2023 eğitim öğretim yılında başladı. Özge YILMAZ, Elif LOKER BAYRAKTAR ve Merve TABAK öğretmenlerimiz de proje ortakları arasıbnda. Emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Yayın: 27.10.2022 - Güncelleme: 27.10.2022 14:10 - Görüntülenme: 108