AKIŞI YAVAŞLAT (SLOW THE FLOW)

Kullanabileceğimiz su miktarı bugün pek çok tehlikeyle karşı karşıyadır. Bu tehlikelerin başında da bilinçsizce kullanımından kaynaklanan su kirliliği gelmektedir. Son zamanlarda artan çevre sorunlarından biri olan su kaynaklarının kirletilmesi, dengesiz kullanılması ve çeşitli nedenlerden ulaşılabilirliğinin azalması sonucu var olan su kaynaklarımızın doğru bir şekilde kullanımı ise gelecek nesillerin doğru bir şekilde eğitilmesinden geçmektedir. Bu nedenle bu çalışmada öğrencilerin su farkındalığı bilinci oluşması amaçlanmıştır. Öğrenciler iş birlikçi öğrenme becerisini kazanmaya yönelik aktivitelerde yer alırlar. Süreçle birlikte su okuryazarlığı hakkında bilgi sahibi olup çevresine de bu bilgi ve davranışları aktarırlar.

Okulumuz  eTwinning projelerinden AKIŞI YAVAŞLAT (SLOW THE FLOW), 2020-2021 eğitim öğretim yılında yürütüldü. Seher ERDOĞAN Özge YILMAZ, Elif LOKER BAYRAKTAR öğretmenlerimizin proje ortağı olduğu çalışmada 15 öğrencimiz yer aldı. Kalite etiketi ile taçlanan projemiz ödüle layık bulundu. Emeklerinden dolayı öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

27-10-2022

Yayın: 27.10.2022 - Güncelleme: 27.10.2022 14:13 - Görüntülenme: 139